Lid worden? Dat kan.

Lid worden van de coolste kitesurf en catamaranvereniging pal aan de Zandmotor?

Dat kan, mits er plaats is. Het aantal leden is beperkt door de omvang van onze accommodatie en de stalling van materiaal. Heb je interesse meld je dan aan bij de ledenadministratie of loop eens langs op het strand om kennis te maken. Ken je al leden bij Sailcenter dan kunnen zij je ook verder op weg helpen met het beantwoorden van je vragen.

Wat kan je verwachten bij Sailcenter?

Sailcenter ligt pal aan de mooiste kitespot van Nederland, de Zandmotor. Bovendien is de locatie van het clubhuis ideaal voor vrijwel alle brandings-watersporten en bovenal catamaranzeilen. De club heeft een waterproof clubhuis, beschut terras met het mooiste uitzicht, bar met zelfbediening, kleedruimtes, warme douches en heel veel veilige opslag- en stallingruimte voor materiaal. Tijdens het seizoen zijn er bij de juiste weersomstandigheden altijd wel watersporters zodat je nooit alleen het water op hoeft.

Wat verwacht Sailcenter van jou?

Sailcenter is een relatief kleine vereniging die wordt gedraaid door de leden. Er is geen betaald personeel, en alle werkzaamheden en klussen worden gedaan door een gekozen bestuur, commissies en vrijwilligers. Dus behalve dat je jaarlijks contributie betaalt wordt er ook verwacht dat je een dienst draait of deelneemt aan een commissie of een andere bijdrage levert aan de club. Het bezoeken van de ledenvergadering wordt natuurlijk erg op prijs gesteld. De vraag is dus niet alleen wat betekent de club voor jou, maar ook wat beteken jij voor de club.

Wat kost dat?

De kosten voor het lidmaatschap worden zo laag mogelijk gehouden doordat iedereen een steentje bijdraagt. De contributie is nodig voor het onderhoud van het materiaal, het clubhuis en andere lopende zaken en worden jaarlijks vastgesteld tijdende de ledenvergadering. Een overzicht van de contributie is elders op deze website te vinden.

 

archief

[lwa]